MXD Rent

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Video

Video

Bent u op zoek naar een deskundige partner op het gebied van video? Bij MXD-Rent hebben we een breed aanbod in audiovisuele apparatuur. Van presentaties tot optredens en van beurzen tot feesten: met video brengt u uw evenement pas echt tot leven!

Bewegende beelden zorgen voor dynamiek in iedere ruimte. Het is daarom niet verwonderlijk dat videoapparatuur steeds vaker wordt toegepast. Bij MXD-Rent hebben we een breed aanbod in audiovisuele apparatuur waarop u uw evenement perfect kunt weergeven. Maar ook camera’s zijn een belangrijk deel hierin. Denk hierbij aan een spreker die op groot scherm getoond kan worden, of een conferentie met een live streaming.

Dry hire of complete video-installatie?

Dry hire of complete video-installatie?

Bij MXD-Rent helpen we u graag. Heeft u al eigen opnameapparatuur die u wilt combineren met een groot, professioneel LED scherm? Geen enkel probleem!
Wilt u de volledige aanleg van de video-installatie uit handen geven? Dan bent u bij ons ook in goede handen!

MXD werkt uitsluitend met professionele, hoogstaande merken zoals Panasonic, Black Magic, Apple, Projecta, Kramer en HP.

Vaste video-installatie nodig?

Naast tijdelijke installaties verzorgt MXD-Rent ook vaste installaties. Onze ervaren professionals denken met u mee over het ontwerp van de installatie, installeren de beeldschermen op de locatie en onderhouden deze indien gewenst. 

Vaste video-installatie nodig?